27. maaliskuuta 2011

Let the rhythm change your world on the floor

Moikka!

Eilen juhlittiin mun kahden kaverin, Niksun ja Taijan, 20-vuotis synttäreitä, ja noita bileitä oltiinkin odotettu! En ite ottanu siellä yhtään kuvia, joten niitä ei oo nyt laittaa, ku en oo muiltakaan niitä vielä saanut, mutta eilisen asun sain kuitenkin kuvattua ennen lähtöä :)


En olekkaan saanu tänne laitettua kauheesti noita mun juhlavampien asujen kuvia. Tein ton mekon itse viime viikolla, kun tonne juhliin oli pukeutumiskoodi juhlava. Ja aina kun vaan saa laittaa mekon päälle, ni pitäähän silloin uusi semmoinen tehdä ;D


En löytänyt tohon ihan semmoista kangasta, mistä ton alunperin suunnitelin tekeväni. Oilisin halunnut vähän vaalemman punaisen, ihan aika semmoisen puuterisen sävyisen, kankaan. Mutta tolla oli mentävä, koska muunlaista ei löytynyt, mutta kyllä tuokin näyttää minusta ihan kivalta :) Vai mitäs mieltä ootte? Entäs mitä ieltä ootte koko lookista? :)

Sit kun laittoi ton kaveriksi mustat asusteet, vähän rokimmat semmoiset, ni se mun mielestä vähän tasoitti tota pinkkeyttä :)

Perjantaina oli muuten mulla se kampaaja, ja tuommoiset hiukset tuli. Nyt on juurikasvu piilossa ja ilme paljon raikkaampi ja kirkkaampi, tykkään! :) Yritän laittaa huomenna vähän parempaa kuvaa vielä niistä, paremmassa valossa.

Nyt mulla ei ollukaan muuta, jatkan tätä makoilua, mikä onkin kokopäivän jatkunut, tuon eilisen johdosta, ja palailen linjoille huomenna! Oon ostellu kivoja juttuja, ni haluun niitä esitellä ;)

Terkuin, Juulia

18 kommenttia:

  1. Aivan ihana mekko! Voi vitsi, tollasen kun saisi itsellekin... :D Muutenkin koko look on ihan perfecto, ihanat hiukset!

    VastaaPoista
  2. OI aivan älyttömän ihana toi mekko!! ite oisin ehkä lisänny tohon jonku mustan bolerostydeemin tai jtn muuta, ku ite jotenki aristan hirveesti paljait olkapäitä:D Mut toi kankaan väri oli kyl just täydellinen!

    VastaaPoista
  3. Ihana mekko! Puuterinsävyisenä toi ois ehkä voinu olla jopa liian laimee, pinkki on just hyvä. :)

    VastaaPoista
  4. tosi nätti mekko, ja just kivan värinen! voi kun osais itekkin! :)

    VastaaPoista
  5. Tosi kiva ku joku osaa tehä ite vaatteit :) mä en osaa ees koko ompelukonet käyttää :D tositosi kiva, ja kaunis kokonaisuus :)

    VastaaPoista
  6. Hanna, kiitos! :) Joo tykkäsin itekkin kyllä tosta lookista, se oli kyllä aikalailla tosi mua! Ja viihdyin siinä kans hyvin :)

    Keijju, Kiitti paljon :) joo mun piti eka ottaa mukaan semmoinen bolero, mikä oli vähän nahkasen näkönen, ni ois tuonu sitten vähän lisää rokki lookkia tohon asuun, mutta unohdin sen sitten himaan :s Mut voi olla etten ois sitä pitänykkään ku ois sit tullut liian kuuma :)

    Jasmine., Kiitti! :)) Nii se voi olla, et siit ois tullu sit vähän turhan lälly, ety toi oli kyll aika hyvä (:

    jjehna, kiitos hurjasti! :)

    Katarina, hihi :) kiitoskiitoskiitos ((:

    VastaaPoista
  7. toi on ihan äärettömän ihana! :)

    VastaaPoista
  8. Voi kiitos äärettömän paljon :)

    VastaaPoista
  9. Näyttää noissa kuvissa kyllä vähän lyhyemmältä, mitä se luonnossa oikeesti oli. Ja kai tommonen bilemekko vähän lyhyt saakin olla? :)

    VastaaPoista
  10. Ihana mekko<3 oliko se vaikea tehdä? ja mistä sait idean tehdä tollaisen ? :)

    VastaaPoista
  11. Kiitos! Tuntuu aina tosi kivalta saada hyvää palautetta semmosest tuotteest minkä on itse tehnyt C: Toi ei ollu kauheen vaikee, ku matsku oli tosi helppo, eikä mallissakaan mitään kauheen ihmeellistä ollut. Hankalin kohta oli ehkä tuo helman päälliosan kaavoitus. Sain inspiraationi tohon weheartit.com sivustolla näkemästäni kuvasta, missä oli tuommoinen mekko :)

    VastaaPoista
  12. ooh apua oot ihan älyttömän lahjakas! mekko on ihana:)!

    VastaaPoista
  13. Tosi ihana mekko! oliko sulla valmiit kaavat vai teitkö?

    Se on kyllä totta, että aina ei löydy sellaista kangasta kuin etsii, mutta kaunis on tuo kangas mistä mekon teit!


    http://diamondgirl-janika.blogspot.com/

    VastaaPoista
  14. Kiitos :) Tein ite kaavat, semmoisesta puvunperuskaavasta muokaten, minkä oon ittelleni joskus aikaisemmin piirtänyt (:
    Musta tuntuu että niin käy aina! Harvoin löydän just semmosta kangasta minkä oon suunnitellut, mutta siks teenkin usein sillä tavalla, että käyn eka kattelee kankaita, ja sit niistä inspiroituneena suunnittelen siihen sopivan tuotteen :)

    VastaaPoista