16. huhtikuuta 2011

Just go with it!

Moikka!

Eilen mainitsin että pari juttua pääs eilen Ginasta mun mukana kotiin ja tänään ne saivat muutaman kaverin lisää :)


Eilen lähti nää pari perustoppia mukaan. En ollu aikasemmin ostanu tota mallia, mikä on siis vähän uudempi, ollenkaa enkä ees koklannu, ni nyt lähti sit kokeiluun. Ihanan herkullisten värien takia lähinnä ostin :P Ja eihän noita perutoppeja oo koskaan liikaa! Sit ostin eilen myös yhen t-paidan, mutta se on nyt ja ku otin noita kuvia päällä, ni en saanu siitä kuvaa.. Mut sit ku laitan kuvia tästä asusta ni sit näätte senki :)


Sit ostin tänää tämmösen vähän spessumman topin. Toi on siis ihan hihaton, mut siinä on vaan tossa kauluksessa ja hihansuissa tommosta söpöä röyhelöä :) Tässäkin ois ollu vaikka kuinka monia ihania värejä, mut jotenki toi sininen houkutteli.


Ostin myös tommoset vähän korkeavyötäröisemmät farkkushortsit, ku metsästin ton tyylisiä koko viime kesän, mut en löytäny täydellisiä. Noista en oo ihan sata varma vielä et pidänkö, ku ne on aika lyhyet, enkä oo varma et näyttääks ne mun päällä kauheen kivoilta, mut mallailen niitä vielä vähäsen täällä kotona :)


Ja lisää perusjuttuja.. Valkonen ohut tuubihuivi, niin ihana ja kätsy. Ei varmaa muita perusteluja kaipaa?

Kaikki ylläolevat jutut siis Gina tricotista.


Sit kävin nopsasti myös Stockalla päivittämässä vähän meikkivarastoani. Mukaan lähti Lumenen juttuja, Double stay -meikkivoide, irtopuuteri ja rajauskynä. Noista puuteri ja meikkivoide oli Stockan kanta-asiakastarjouksina muutaman euron alessa ja sit ku osti noi molemmat ni sai sit vielä puuterihuiskun kaupanpäälliseks, et ihan hyvä tarjous oli :)

Mitäs mieltä ootte ostoksista? Minkäslaisia hankintoja te ootte viime aikoina tehny? :)

Lähetää kohta äitin ja yhen sen kaverin kanssa leffaan. Äiti on aina hyvää leffaseuraa ku se on varmaa ainoo kuka haluu kans aina käydä kattomassa kaikki romanttisetkomediat :D Eli tänään katsottavana on Just Go with it

Onks kukaa teistä nähny tota leffaa? :)

T:Juulia

5 kommenttia:

  1. Noi shortsit on ainakin kuvassa tosi kivan näköset :)

    VastaaPoista
  2. Mä haluisin ainakin käydä katsomassa just ton leffan! Tykkäsitkö muuten? (--: Ihania ostoksia!

    VastaaPoista
  3. Ansssuu, joo ne on tosi kivat kyllä, tykkään siitä ku niissä on noita kulutuksia vähäsen. :) Ehkä se on nyt vaa talven jälkee vähä outoo koklailla ihan lyhyitä shortseja, ku on pitäny pitkiä housuja monii kuukausii :D

    ELLU, SIIS IHAN SAIRAAN HYVÄ! :) suositelen ehdottomasti! Sai nauraa kyllä ihan sikana koko leffan ajan, ihanaa hömppää :) Hymyilin varmaa koko loppu illan sit ku tuli nii hyvä mieli tosta :)

    VastaaPoista
  4. Voi kun meilläki täällä Joensuun suunnalla ois GinaTricot mut lähin taitaa löytyä Kuopiosta :( mut onneks on nettikauppa sillä nii sieltä saa tilattuu kaikkia kivoja juttuja, ite tykkään kans superisti noista ginan perustopeista :)

    VastaaPoista
  5. Joo ne on musta tosi hyvän laatusia ja tietty kivan mallisia :) Nii nettikaupat on kyll aika iso pelastus, ku nykyään onneks melkee kaikkia merkkejä saa jo netistä tilattua :)

    VastaaPoista