8. toukokuuta 2011

zebra

Moikka!

Mulla on ollu tänään mitä mukavin päivä ja sen on saanut aikaiseksi tuo aivan täydellinen sää! Aamu alkoi sillä että menin herättyäni, kun näin että ulkona on kiva ilma, niin ulos viltille piirtelemään. Mulla oli päällä legginsit ja pitkähihanen pusero, no huomasin et siinä oli aika lämmin ja tollasella varustuksella tosi kuuma, joten päätin kokeilla että tarkeniskö bikineissä siinä maata, ja tarkenihan sitä! Eli ensimmäiset auringonotot on nyt sitten tämän kevään/kesän osalta suoritettu! JEij! :) EI tuullu yhtään kylmästi, ja välillä sitä viileetä tuulta ois voinu ihan kaivatakkin, kun oikeen välillä porotti, ai että ku oli mukavaa :)


Sit tietty äitienpäivän kunniaks meillä oli ihanaa ruokaa ja mummi kävi syömässä. Isi grillaili ihania juttuja ja syötiin ulkona, tuli niin kesä olo..


Sit kävin vähän pyöräilemässä, ku piti palauttaa vuokraleffa, ja oli ihan mukava pyöräilläki tommosella säällä, ei valittamista! Sit käytiin Joken kanssa kävelemässä, ostamassa jätskit ja istuskeltiin yhessä puistossa.. Kerrassaan niin mukava päivä että :)))


Tää on nyt se asu millä olin lauantaina liikkeenteessä. Käytiin serkun kanssa Itiksessä, ostettiin sen yo-mekkoon kangas ja käytiin syömässä. Tykkäsin tosta asusta tosi paljon ihan sen kaikessa yksinkertaisuudessaankin! Kävin muuten H&M:ssä hakemassa noi lasit myös semmosena ruskeena, mis on kultanen kehys+ ostin toiset tommoset varmuuden vuoks ettei vaan käy sillee et menee rikki tai hukkuu ettei mulla ookkaa sit uusia :) Noi on ollut nimittäin niin ahkerassa käytössä että! Miesten osastolta nuo siis :)


Näitä kuvia on nyt aika paljon, ku näissä oli must jotenki kiva fiilis, ni halusin laittaa :) Yritän vähän korvata nyt tota viime viikon huonoa kuvasaldoa! Toppi ja farkut on Ginasta, jakku Zarasta ja huivi H&M:ltä. Tossa oikeestaan kaikki paitsi farkut on viime kesänä ostettu ja vieläkin ihan lemppareita, etenkin toi huivi <3



Oisikohan näissä hyvää banneri ainesta? Ku en tykkää tosta nykysestä, mut pidän sitä ku se on kesänen.. PItää sommitela näitä vähäsen ku nää on kyl semi kivoja :)

Mitäs tykkäätte asusta? :)

Terkuin Juulia

4 kommenttia:

  1. toi huivi on niiiiiiin ihana!


    http://keijjumyy.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Joo tykkään siit itekki ihan sikana :) Kiitos kovasti :))

    VastaaPoista
  3. Tuo tokaks alin olis mun mielest paras näist bannerii:) oon itekki iha fiiliksis näistä keleistä jeee!!:)<33 ja noi lasit on kyllä kivat, mulla on vähän samalaiset, ne on vaa hieman liian isot, mut kyl ne nyt menee kuitenki:)

    VastaaPoista
  4. Joo siitä mäkin tykkäsin eniten, katotaan jos tänään vaikka ehtisin vähän sitä tohon mallailemaan :) ja joo ihanaa ku toi lämpö on jatkunut tänäänkin <3 joo ne on mun lempparit tällä hetkellä vaikka niistä wayfarer mallisistakin kovasti tykkään :))

    VastaaPoista