27. tammikuuta 2012

British museum

Moikka!

Tekniset ongelmat eivat ole vielakaan haipyneet :( Ja siksi en ole paassyt bloggaamaan koko viikkoon..
Mutta koska on ollut jo kova hinku paasta bloggaamaan niin otin tanaan kouluun kameran mukaan ja jain nyt nain koulun jo loputtua tanne kouluun postaamaan ni saadaan tannekin vahan juttuja taas :)


Mun pitais kylla ehka saada huomenna mun siskon kone tanne mulle, jos sen saan ni siina pitaisi tomia Bloggerikin niin paasisin taas kotona postaamaan, ja nain ollen myos useammin. Muutamia postausaiheita jo mielessakin, niin toivotaan etta paasisin niita toteuttamaan! :)


Taa viikko on mennyt aika pitkalti koulu hommien parissa. On ollut inspiraatio jossain ihan muualla ku mun paassa ni siks en oo parin ekan koulu viikkon aikana saanut oikein toita tehtya, mut nyt semmosta inspiksen poikasta on ollut havaittavissa silloin talloin niin niista on poitanyt ottaa sitten avaan kaikki irti ;) Tehd''n nyt uutta projektia ja mulle taa alku on aina kaikista vaikein, saada se inpis ja lahtee sita tyostamaan. Ja aiheiden keksiminen on yleensa kans aina vahan se ongelma, rajoitan aina mielessani sen ajatuksen jo ennen kun ehin siita saada minkaanlaista kuvaa, ni se vahan hankaloittaa suunnittelu tyota. Mut nyt musta tuntuu etta taa ehka lahtis tasta rullaamaan paremmin, will see :)


Kaytiin muutaman kaverin kanssa vierailemassa British museumissa tossa tiistaina ja hakemassa sielta vahan inpsista. Sita onneksi vahan loytyikin ja oon saanut niista kuvista luonnoskirjaa taytettya!:) Eli taa projekti toimii ihan samalla tavalla oikeestaan ku toi edellinenkin, meilla on vaan uusi aihe ja sen tiimoilta pitaa lahtea hakemaan tietoa, vierailemaan paikoissa ja tekemaan kokeiluja luonnoskirjaan. Taalt


Taa asu oli paalla tona paivana ja tykkasin siita aika paljon. Johtunee ehka siita etta siina on mun lemppari asusteet: MK:n laukku, biancon nilkkurit ja Zaran huivi. En oo osannut tota huivia oikeen nyt talvella kayttaa ku se on tommonen satiininen ni tuntuu ettei sita sen takia oikeen tommosten paksujen takkien kanssa oo viittiny pitaa mut tolleen et se on tuolla alla ni se mun mielesta sopi kivasti :)

takki - Vila, neule+huivi - Zara, kengat - Bianco, laukku - Michael Kors, farkut - Gina tricot.

Vahan jaatavia naa mun poseeraukset naissa, mutta ehka teita ei haittaa :D Oli vahan vaikeeta, ku toinen kaveri otti kuvia ja toinen nauratti siin vieres ja niitten takana istu vaikka kuinka monta ihmista tuijottamassa etta mita noi oikein tekee :D
En oo kauheesti kayttanyt tota neuletta minka Zarasta alku syksysta osti. Jotenki sillon ku sita viimeks kaytin ni mulle jai semmoinen olo et se ei sovi mun kropalle ollenkaa ja tuntu tosi epamukavalta, mut ei se sit loppujen lopuks niin paha ollukkaan ku se l;ysin tossa viikkosit uudestaan. Musta se naytti kivalta :)

Mutta mistas mielta ootte asusta? Kiva vai ei niin kiva?:)

I have had a lot of technical problems with blogger in this past week and that's why I haven't been able to post at all :( I desided this morning that I'm gonna take my camera with me to school and stay here after class to make a post, so here I'm now :)
This is my outfit that I wore last Tuesday when I went to British museum with couple of my friends. We were looking to get some inpiration from there to our design work and I got some nice pictures that I have been using for my sketchbook.
What do u think about this outfit? Like it or not? :)  


xx Juulia

2 kommenttia:

  1. Toosi kiva, ja herranjestas että näytät ruskeelta! Ihanaa nähä sun hymyä taas <3<3<33

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :)) haha hyva jos nayttaa ruskeelta, ku veikkaan etta se nayttaa silta lahinna sen takia etta oli kauhee punastuminen paalla, ku toi tilanne oli vahan epamukava osittain :DD oi kiva <33

      Poista